event-336677 event-336677

Musiikki

The Darkness (UK)


Järjestäjä:Tullikamarin Pakkahuone
Paikka:Tullikamarin Pakkahuone
Osoite:Tullikamarin aukio 2
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.59

Lähde:Tiketti

The Darkness (UK)

Brittiläinen rocksuuruus The Darkness Suomeen kesäkuussa!

Brittiläinen rocksuuruus The Darkness saapuu konsertoimaan Suomeen kesäkuussa. Tämä glam rockin sanansaattaja nähdään Tampereen Pakkahuoneella 11. kesäkuuta.

The Darkness lumosi yleisönsä viimeksi Seinäjoen Vauhtiajoilla kesällä 2023, mutta sen erillisestä omasta konsertista maassamme on kulunut jo kymmenen vuotta.

The Darkness on tullut tunnetuksi viihdyttävänä ja vakuuttavana live-esiintyjänä. Yhtye yhdistää musiikissaan tanakoita hard rock -soundejaan tarttuviin sing-a-long-kertosäkeisiin. Sen tunnetuimpia kappaleita ovat I Believe a Thing Called Love, Christmas Time (Don't Let the Bells End) ja Love Is Only a Feeling.

Vuonna 2000 perustetun The Darknessin muodostavat Justin Hawkins (laulu, kitara), hänen veljensä Dan Hawkins (kitara, taustalaulu), Frankie Poullain (basso, taustalaulu) ja Rufus Tiger Taylor (rummut, taustalaulu).

Illan avaa yksi kotimaan kovimmista rockvientibändeistä, Shiraz Lane, joka on esiintynyt jo tähänastisella urallaan aina Japanista Yhdysvaltoihin. Yhtye valmistelee parhaillaan seuraavaa studioalbumiaan ja julkaisi maukkaana välipalana toukokuussa myös ensimmäisen Acoustic Archives - live-EP:nsä.

www.thedarknesslive.comShowtime 19:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 65 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Kommentoi tapahtumaa (0)