event-349856 event-349856

E-tapahtumat

Tiimicoaching vaikuttaa -webinaari


Järjestäjä:BoMentis, Coaching House
Paikka:Virtuaalitapahtuma, Zoom
Osoite:Espoo
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Tiimicoaching vaikuttaa -webinaari

Suosittu webinaarimme tiimicoachingin teemasta saa jälleen toivottua jatkoa! Tervetuloa ajattelua herättävään webinaariin, jossa pysähdytään tiimicoachingin käytäntöjen äärelle.

Yksilöcoaching on monelle tuttu ja sen vaikuttavuutta ovat päässeet monet avainhenkilöt ja johtamisvastaavat kokemaan. Tämän hetken työtä tehdään kuitenkin koko ajan enemmän ja enemmän tiimeissä. Mitä paremmin tiimit toimivat, sitä vaikuttavampia tiimit ovat. Jos coachit ovat tähän mennessä keskittyneet yksilöiden tukemisen, tulevaisuudessa tarvitaan entistä enemmän tiimicoaching-osaamista, jolla saadaan tiimien toiminta uuteen nousuun.

Tule kuulemaan ja luomaan yhteistä ymmärrystä seuraavista teemoista:

  1. Mikä muuttuu, kun siirrymme yksilöcoachingista tiimicoachingiin?
  2. Mitkä ovat tiimicoachin ydintaidot?
  3. Miksi tiimicoaching vaikuttaa?

Webinaarin vetävät tiimicoachien kouluttajat ja johdon coachit Vesa Ristikangasja Anna Lönnroth. Anna ja Vesa ovat kokeneita johtoryhmien ja tiimien kehittäjiä. He ovat myös olleet osa kirjoittajatiimiä, joka on kirjoittanut kirjan Valmentava tiimin johtaminen. Yhdessäohjautuvuus ja systeeminen ajattelu onnistumistekijöinä -kirjan.


Webinaari on maksuton ja se sopii kaikille tiimicoachingista kiinnostuneille. Erityisesti tiimien vetäjille, hr-asiantuntijoille, esihenkilöille ja ihan kaikille jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omia tiimien kehittämisen taitoja.

Kommentoi tapahtumaa (0)