event-333575 event-333575

Musiikki, Messut ja markkinat

Jysäri 2024


Järjestäjä:Himos Park
Paikka:Himos Park
Osoite:Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Jysäri 2024

JYSÄRI 2024 - LIPUT & INFO

Jysäriä juhlitaan jälleen Himoksella 4.-6.7.2024.

Katso Jysärin aikataulut tästä.


TORSTAI
Vengaboys, Caater, Oku Luukkainen & Friends, E-rotic, Günther, Partamatti Airaksinen, Dj Tony, DJ Ice K Poppikone

PERJANTAI
E-Type, Cascada, Basic Element, Italo Brothers, Oku Luukkainen & Friends, Movetron, Groove Coverage, Pandora, DJ Ice K Poppikone, Tuottaja Jääskeläinen

LAUANTAI
Chorale, Ice Mc, Masterboy & Beatrix Delgado, Reset, Oku Luukkainen & Friends, Cappella, Solid Base, DJ Aleksanteri K, Waldo’s People, DJ Ice K Poppikone

Facebook | Instagram @jysarihimosFestivaalilippujen varausaika 2 päivää.
Pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:

  • VIP-ranneke ja VIP-passi kaulanauhalla
  • Sisäänpääsy festivaalialueelle
  • Oma sisääntulokaista festivaalialueen porteilla
  • Pääsy VIP-alueelle
  • Ilmainen narikka
  • Omat vesi-WC:t VIP-alueella
  • 1 ruokailu päivässä
  • Omat anniskeluravintolat VIP-alueella

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

MAJOITUS:

Telttapaikka omalle teltalle

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle lipussa mainitulle ajalle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme juhlijaa, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin voimassa oleva festivaaliranneke. Yhden yön lipulla leirintäalueelta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12 mennessä.

Karavaanilippu

Karavaanilipulla voi tuoda karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) leirintäalueelle lipussa mainitulle ajalle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko

1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m

2) karavaanivaunu sekä vetoauto tai

3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

Mikäli valitset sähköllisen paikan, se sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Matkaajalippu

Matkaajalipulla voi tuoda leirintäalueelle suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Mikäli valitset sähköllisen paikan, se sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee sille ostaa saunallisen ajoneuvon lippu.

Saunallisen ajoneuvon lippu

Saunallisen ajoneuvon lipulla voi tuoda leirintäalueelle ajoneuvon, joka sisältää saunan. Lippu vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ajoneuvojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään. HUOM! Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Hiljainen lippu

Silent-alueen lipun ostaessa asiakas sitoutuu noudattamaan hiljaisuutta aikavälillä 24.00-07.00. Hiljaisuuden toteutumista valvotaan tehostetusti. Huomioithan kuitenkin järjestyksenvalvonnasta aiheutuvan tai muualta tapahtuma-alueelta kantautuvan äänihaitan mahdollisuudet.

Autopaikka

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle lipussa mainitulle ajalle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen tai sen läheisyyteen. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille ja heidän tavaroidensa säilytykseen, parkkipaikat muille asiakkaille ovat erikseen. Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Bussimatkat Jyväskylästä ja Himokselta

Jyväskylässä bussit lähtevät Matkakeskukselta, tilausliikennelaiturista. Himoksella bussit lähtevät Säyryläntien Festaribussi-pysäkiltä. Sama linja-auto pysähtyy Korpilahden keskusta 2 -pysäkillä.

Festaribussiranneke

Festaribussirannekkeella voit ajaa koko viikonlopun ajan festaribusseilla. Ilman ranneketta bussikuljetukset maksavat erikseen. Irtoliput on mahdollista ostaa vain bussista paikan päältä.

Jysäri-teltta

Jysäri-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa. Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

Jysäri-teltta sisältää:

- lukon

- pystytyksen ja purun

- erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl

Jysäri-telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka. Jysäri-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta. Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Premium Jysäri-teltta

UUTUUS!

Glamping on nyt myös Jysärissä! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi PREMIUM JYSÄRI-TELTTA.

PREMIUM JYSÄRI-TELTTA sisältää:

- Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.

- Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m.

- Teltan pystytyksen ja purun

- Koodilla varustetun lukon

- Pyykkinarun ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita

- Sähkön teltassa esimerkiksi puhelimen latauksen mahdollistamaan

- Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta

Halutessasi voit majoittua PREMIUM JYSÄRI-TELTASSA myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 140€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä. Premium Jysäri-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Päiväparkki

Parkkilipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä. 3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä torstaista sunnuntaihin. 1 päivän parkkilipulla voi pysäköidä aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

WC-rannekkeet

Himoksella palvelevat Suomen vihreimmät vesi-WC:t tapahtuma-alueella. Pääset hyödyntämään vessoja hankkimalla itsellesi WC-rannekkeen! Suosittelemme ostamaan rannekkeen ennakkoon, jolloin vältyt ruuhkalta tapahtuma-alueen rannekkeenmyyntipisteillä. Alueelta löytyy myös runsaasti tavallisia veloituksettomia festarivessoja, mutta mikäli kaipaat mukavuutta niin WC-ranneke tarjoilee luksusta festivaalipäivääsi.

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.


TURVALLISEMPI TILA
Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää nettisivuiltamme: https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/

Kommentoi tapahtumaa (0)