event-344411 event-344411

Musiikki

Kertokaa se hänelle -konsertti


Järjestäjä:Mathildedalin Ruukkitehtaat (Valimo)
Paikka:Mathildedalin Ruukkitehtaat (Valimo)
Osoite:Ruukinrannantie 6
25660 Mathildedal
Pääsymaksu:alk.38

Lähde:Tiketti

Kertokaa se hänelle -konsertti

Kertokaa se hänelle -konsertti 11.7.2024 klo 18.00

Kertokaa se hänelle tarjoaa kuulijoille rakkaimpia säveliä niin Merikannon kuin viihteellisemmän musiikin puolelta operettia unohtamatta mm. Omenankukat, Annina, Kesäyö, O Sole Mio, Csardaskavaljeeri jne.

Näitä musiikin helmiä teille tarjoilee tenori Jyrki Anttila, joka palkittiin viime vuonna Pro Finlandia mitallilla pitkästä ja ansiokkaasta urasta. Konsertin soittajina toimivat pianonsoiton maisteri Maija Anttila ja sellonsoiton maisteri Helena Plathán.

Helena Plathán on toiminut 90-luvulta lähtien musiikkialan yrittäjänä, sekä freelancer sellistinä. Plathán ơn esiintynyt lukuisissa TV-ohjelmissa, konserttikiertueilla, yksittäisissä konserteissa  sekä yritystilaisuuksissa lähes 20 eri maassa, kotimaan lisäksi. Helena Plathán on esiintynyt ja esiintyy mm. Suomen tähtiartistien kanssa, niin klassisella, sekä viihteellisemmälläkin puolella. Helena Plathán on työskennellyt useissa sinfoniaorkestereissa ja hän on opettanut monissa kotimaan johtavissa musiikkioppilaitoksissa ja nykyään hän toimii tuntiopettajana Eiran musiikkiopistossa.

Helena Plathán on valmistunut muotoilija AMK:ksi. Piirrän ja täydennän tällä hetkellä mallistoani ja vaatetilaukset tulevat tällä hetkellä uniikkitilauksena. Suunnittelutöitäni pääsee näkemään sivuillani www.helenaplathan.fi.

Konsertin pianistina toimii Maija Anttila ja konsertissa kuullaan Helenan ja Maijan esittämänä mm. J. Massenet: Meditation ja J. Sibeliuksen: Romance. Maija Anttila on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi 2002 ja hän on toiminut freelacermuusikkona, musiikinopettajana ja Operart yrityksen taiteellisena johtajana.Maija Anttila on konsertoinut lukuisten Suomen tähtilaulajien kanssa viimeisten 20 vuoden aikana.Ovet aukeavat 1 h ennen konsertin alkua. Lipunmyynti myös 1 h ennen konserttia ovelta.

Tila on esteetön ja avustaja pääsee mukaan ilmaiseksi. Tilassa ei ole WC:tä, mutta lähiravintoloista löytyy WC:t.

Kommentoi tapahtumaa (0)