event-333596 event-333596

Musiikki

Rajaton


Järjestäjä:Pyhtään Kulttuuritalo
Paikka:Pyhtään Kulttuuritalo
Osoite:Siltakyläntie 175
49220 Pyhtää
Pääsymaksu:alk.32,50

Lähde:Tiketti

Rajaton

Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän lauluyhtyeen nimi kuvaa täydellisesti sen suhdetta musiikkiin. Viisijäseninen a cappella -lauluyhtye on esiintynyt ympäri maailman niin konserttisaleissa, sinfoniaorkestereiden solistina, jazzfestivaaleilla kuin kirkoissakin.

Vuonna 1997 Helsingissä perustettuun lauluyhtyeeseen kuuluvat

Essi Wuorela (sopraano)
Aili Ikonen (sopraano)
Soila Sariola (altto)
Ahti Paunu (baritoni)
Jussi Chydenius (basso)

Jäsenten musiikilliset taustat vaihtelevat klassisesta musiikista kansanmusiikkiin, iskelmään ja rockiin. Vaikutteiden laaja kirjo luo pohjan Rajattoman soinnin monimuotoisuudelle. Laaja skaala ei kuitenkaan ole itseisarvo, sillä musiikillinen sisältö on yhtyeelle aina tärkeämpää kuin muoto.

Aivan omanlaisensa yhtye Rajaton onkin ennen kaikkea omien laulujensa ansiosta.
Rajaton on julkaissut yhteensä kuusitoista albumia, joista yhtye on saanut Suomessa yhden tuplaplatina-, kaksi platina- ja kahdeksan kultalevyä. Kaikki albumit ovat, yhtyeen tyylin mukaisesti, keskenään hyvin erilaisia - yhdistävänä tekijänä on se, että materiaali on suurimmalta osin Rajattomalle sävellettyä ja sovitettua ja esitetään a cappella, ilman instrumenttisäestystä. Ainoat poikkeukset tähän ovat Sinfonia Lahden kanssa tehdyt ABBA-, Queen- ja Beatles-teemalevyt ja Kaksi Astetta-nimeä kantava yhteistyöprojekti Jaakko ja Pekka Kuusiston kanssa.

Ääni on Rajaton!



Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K-18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (piha-alue on esteetön)
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (sisällä, kulku rampilla)
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: info@pyhtaankulttuuritalo.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)