event-333577 event-333577

Musiikki, Messut ja markkinat

Ruisrock 2024


Järjestäjä:Ruissalo
Paikka:Ruissalo
Osoite:
21200 Turku
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Ruisrock 2024

Ruisrock 2024

Kesän ihanin viikonloppu vietetään Ruisrockissa, Turun merellisessä Ruissalossa 5.–7.7.2024. Luvassa on ystävyyden ja musiikin juhlaa, ainutlaatuisia elämyksiä ja kolme päivää aivan erityistä Ruisrock-taikaa! Juuri sinä olet tervetullut osaksi sädehtivää festivaalia, jota vietetään tänä vuonna 53. kertaa.

Ruisrock on ilon ja onnen festivaali, jossa juhlitaan turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti muita ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Kiitos, että toimit festivaalietiketin mukaisesti ja rakennat kanssamme turvallista tapahtumaa.

Ruisrockin ohjelma vuonna 2024:

Perjantai
The Chainsmokers, Don Toliver, J Hus, Offset, Ashnikko, Bar Italia, MØ, Gettomasa, Kaija Koo, SANNI, Ani, Bee, Business City, Costee, Ellinoora, Good Boys, Hassan Maikal, Hugo &Ahti, Isac Elliot, Jambo & Band, Luukas Oja, Orvokki, Sexmane

Lauantai
Romy, Sub Focus, Ibe, Jenni Vartiainen, Kuumaa, Aliisa Syrjä, Antti Autio, Cledos, Costi, Emma & Matilda, F, Fröbelin Palikat, Iisa, Lauri Haav, MODEM, Pariisin Kevät, Rebekka Holi, Robin Packalen, SHRTY, Tuuli, Ursus Factory, Vesta, Windows95man

Sunnuntai
PMMP, Stormzy, Louis Tomlinson, Trippie Redd, Alok, Joker Out, Sexyy Red, Yaeger, Behm, Gasellit, Käärijä, Arppa, Blind Channel, Bämä, Ege Zulu & Orchestre, Elsa Brotherus, Evelina, Karri Koira, Lastout, Mirella, Pehmoaino, Vilma Jää

Lue lisää artisteista: ruisrock.fi/ohjelma


Ruisrockin festivaalietiketti

Pidä huolta
Pidä huoli itsestä ja toisista – dare to care!

Kunnioita muita
Kunnioita erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Ruisrockissa ei hyväksytä epäasiallista käytöstä, minkäänlaista häirintää tai syrjintää.

Tarjoa apua
Auta apua tarvitsevaa ja puutu epäasialliseen käytökseen. Jos tilanteeseen puuttuminen tuntuu vaikealta, ota aina yhteys lähimpään järjestyksenvalvojaan tai muuhun festivaalihenkilökuntaan.

Muista suostumus
Muista molemminpuolinen suostumus kaikessa kanssakäymisessä. Pyydä lupa koskettamiseen.

Juhli vastuullisesti
Pidä huoli kaverista, nauti festivaalista muita kunnioittavasti, muista välivesi ja omat rajat.

Suojele luontoa
Kunnioita Ruissalon luontoa: laita roskat roskiin ja käytä vessaa.

Anna juhlimisrauha
Jokaisella on oikeus nauttia festivaalista turvallisesti omana itsenään – edesauta omalla toiminnallasi yleistä turvallisuutta ja rohkaise ystäviäsi toimimaan samoin.

Kesän ihanin viikonloppu luodaan yhdessä.

Lue lisää ja seuraa Ruisrockia:
ruisrock.fi | facebook | instagram | tiktokRuisrock 2024 kaikki liput ovat myynnissä!

Suositusikäraja: Festivaali on ikärajaton. Suosittelemme kuitenkin, että alle 14-vuotiaat lapset saapuvat huoltajan seurassa. Alle 9-vuotiaat lapset pääsevät festivaalille huoltajan seurassa maksutta. Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, jotka on rajattu vain täysi-ikäisille. Plus- ja VIP-lippujen ikäraja on 18 vuotta.

Saavutettavuus: Ruisrockin lähtökohtana on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalille mahdollisimman esteettömästi. Avustaja tai tulkki pääsee maksavan avustettavan kanssa festivaalille ilmaiseksi. Lue lisää saavutettavuudesta ja avustajakäytännöstä Ruisrockissa: ruisrock.fi/saavutettavuus.

Lippujen käyttö: Lipulla pääsee festivaalialueelle sisään kerran päivässä ja se luetaan portilla jokaisena festivaalipäivänä. Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin. Poikkeuksena ovat  Plus- ja VIP-liput, joiden etuihin kuuluu alueelta poistumiseen oikeuttava ranneke.

Yrityslippuihin voit tutustua täältä.

Kun valitset Kivran lipun toimituskanavaksi – se on ilmaista.

 • Säästä toimitusmaksussa
 • Pidät liput puhelimessa tallessa ja helposti luettavissa (myös ilman verkkoyhteyttä)
 • Saat erilaisia etuja sekä alennuksia festarialueella lippuasi Kivrasta näyttämällä

Lataa ilmainen Kivra sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai rekisteröidy osoitteessa kivra.fi/ruisrock

***

Plus- ja VIP-liput

Plus-lippu (K-18) sisältää:

 • Ruisrockin monipuolisen musiikki- ja taideohjelman
 • Koko festivaalin palvelutarjonnan
 • Oikeuden käyttää Niittylavan sykkeessä sijaitsevaa Niitty-VIP-aluetta ja rauhallista Ranta-VIP-aluetta istuskelualueineen, vesivessoineen ja palveluineen
 • Henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joiden avulla voi käydä festivaalialueen ulkopuolella
 • Sisäänpääsyä nopeuttavan ohituskaistan festivaalin pääportilla
 • Ilmainen narikka pääportilla
 • Ilmaisen pyöräparkin

VIP-lippu (K-18) sisältää:

 • Ruisrockin monipuolisen musiikki- ja taideohjelman
 • Koko festivaalin palvelutarjonnan
 • Oikeuden käyttää Niittylavan sykkeessä sijaitsevaa Niitty-VIP-aluetta ja rauhallista Ranta-VIP-aluetta istuskelualueineen, vesivessoineen ja palveluineen
 • Henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joiden avulla voi käydä festivaalialueen ulkopuolella
 • Sisäänpääsyä nopeuttavan ohituskaistan festivaalin pääportilla
 • Ilmainen narikka pääportilla
 • Vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin

Plus- ja VIP-lippujen ikäraja on 18 vuotta. Liput tulee vaihtaa rannekkeisiin ennen festivaalialueelle saapumista. Jokainen festivaalivieras noutaa rannekkeen henkilökohtaisesti, ja se laitetaan ranteeseen Turun keskustassa sijaitsevalla akkreditointipisteellä. Toisen puolesta ei ole mahdollista hakea ranneketta.

***

Ruissalo Camping -leirintä

Leirintäalue Ruissalo Camping on avoinna Ruisrockin aikana to 4.7. klo 18.00 – ma 8.7. klo 12.00. Leirintäalue sijaitsee Ruissalon saaressa osoitteessa Saarontie 25, 20100 Turku. Ruissalo Camping on hyvin varustettu leirintäalue, jossa on mm. uimaranta, sauna ja lämpimät suihkut. Alueelta löytyy myös minimarket ja kahvila-ravintola.

Leirintälippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn leirintäalueelle koko Ruisrockin majoittumisajaksi (ajat yllä). Kaikkien leirintään saapuvien tulee ostaa henkilökohtaisen leirintälipun lisäksi matkailuautopaikkalippu (1 per auto) tai telttapaikkalippu (1 per teltta). Leirintäalueelle voi majoittua vain rekisteröidyllä matkailuautolla tai asuntovaunulla. Leirintään ei voi majoittua henkilöautolla.

Leirintään ei myydä erikseen yhden yön yöpymisiä, vaan hinta on sama koko festivaaliviikonlopun ajan, olit paikalla yhden tai neljä yötä. Leirintään ei ole ikärajaa. Suosituksena on kuitenkin, että 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat yöpyvät huoltajien seurassa. Leirintälippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Leirintäalueeseen liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä suoraan leirintäalueen ylläpitäjään Ruissalo Campingiin.

Ruissalo Camping: Puh. +358 50 559 0139 / ruissalo.camping@turku.fi

Lisätietoa leirinnästä palveluntarjoajan omilta sivuilta

***

Lippuja myydään korkeintaan kuusi (6) kappaletta asiakasta kohden. 

Lippujen varausaika on 2 päivää.

Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Lipun ostaneiden yhteystiedot kerätään tapahtumaan liittyvää tiedotusta varten. Yhteystiedot luovutetaan myös Kivralle etujen lunastamista varten.

Ruisrock noudattaa viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä festivaalin järjestämisessä. Ostaessasi lipun tapahtumaan sitoudut esittämään tarvittavat todenteet.

Festivaalin ohjelmistoon ja muihin järjestelyihin saattaa tulla muutoksia, joista tiedotetaan välittömästi. Yksittäisten artistien peruuntumiset tai aikataulumuutokset eivät ole peruste lippujen palauttamiselle tai hyvitykselle.

Ruisrock-alueella valo- ja videokuvataan festivaalin viestintää ja markkinointia varten.

Kommentoi tapahtumaa (0)