event-337967 event-337967

Musiikki

Egotrippi


Järjestäjä:Pyhtään Kulttuuritalo
Paikka:Pyhtään Kulttuuritalo
Osoite:Siltakyläntie 175
49220 Pyhtää
Pääsymaksu:alk.36,50

Lähde:Tiketti

Egotrippi

Tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa uransa aikana myynyt Egotrippi soitti ensimmäisen keikkansa Kulosaaren kasinolla syksyllä 1993. Hiteistään Älä koskaan ikinä, Matkustaja, Koivuniemen herra, Posteljooni ja Unihiekkaa tunnetun Egotripin läpimurto tapahtui,, kun Matkustaja-albumi poiki bändille ensimmäisen kultalevyn. Vuotta myöhemmin ilmestynyt kokoelmalevy 20 suosikkia myi platinaa ja Matkustaja-kappale palkittiin vuoden parhaan kotimaisen kappaleen Emma-patsaalla.

Kuudennella albumillaan Vielä koittaa uusi aika bändi nousi ensimmäistä kertaa listaykköseksi ja Maailmanloppua odotellessa -levy palkittiin kolmella Emma-pystillä. Muutaman vuoden tauon ja miehistönvaihdoksen jälkeen yhtye aktivoitui uudestaan ja teki monen mielestä uransa parhaat albumit. Viime vuonna Egotrippi juhlisti 30-vuotista uraansa Helsingin juhlaviikoilla soittamalla Huvila-teltassa vuoden ainoat kaksi konserttiaan.



Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K-18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (piha-alue on esteetön)
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (sisällä, kulku rampilla)
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: info@pyhtaankulttuuritalo.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)