event-339698 event-339698

Musiikki

Emma Salokoski & Maria Ylipää


Järjestäjä:Laukon kartano
Paikka:Laukon kartano
Osoite:Laukontie 32
37370 Vesilahti
Pääsymaksu:alk.34

Lähde:Tiketti

Emma Salokoski & Maria Ylipää

Emma Salokosken ja Maria Ylipään ”Kauniita piikkejä” -puistokonsertissa maineikkaiden artistien rinnalla esiintyy huipputason jazztrio ja jousikvartetti. Ohjelmisto ammentaa uunituoreesta ”Kauniita piikkejä” -levystä, jonka alkupiste löytyy lähes kahden vuosikymmenen takaa. Tuolloin Emma ja Maria esittivät Viapori Jazz -festivaaleilla konsertillisen uutta suomalaista sävellettyä runoutta kokoonpanolla kaksi naisääntä, jousikvartetti ja jazztrio. Konsertin pohjalta ilmestyi kiitetty ”Omani uni” -levy.

Nyt, 13 vuotta myöhemmin, ”Omani uni” saa jatkoa uuden levyn muodossa. ”Kauniita piikkejä” -levyllä runot ovat valikoituneet kypsempien naisten elämänkokemuksen sanelemina. Tekstit koostuvat jo olemassa olevasta runoudesta sekä levylle varta vasten kirjoitetuista teksteistä. Kokonaisuudessa kuullaan kappaleita mm. Anna-Mari Kähärältä ja Pekka Kuusistolta. Sanoittajista mainittakoon Sofi Oksanen ja Edith Södergran.

Kokoonpano:
Emma Salokoski, laulu
Maria Ylipää, laulu
Tuomo Dahlblom, kitara
Antti Lötjönen, kontrabasso
Olavi Louhivuori, rummut
Maija Linkola, viulu
Elina Viitasaari, viulu
Lotta Poijärvi, alttoviulu
Markus Hohti, sello

Laukon puistossa näet ja koet suosikkiartistisi ainutlaatuisissa puitteissa. Mukavasti alkuiltaan sijoittuvien keikkojen ja konserttien rinnalla nautit vaikka koko päivän herkullisista tarjoiluista, lumoavasta taiteesta ja kiehtovasta historiasta. Näyttelylippu sisältyy aina ennakkolipun hintaan. Laukon Kesän tapahtumat ja palvelut on tyylikkäästi räätälöity aikuiselle yleisölle. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua huoltajan seurassa.

Laukon kartano sijaitsee Pyhäjärven rannalla 40 km Tampereen eteläpuolella. Ajoaika Helsingistä, Turusta ja Porista on alle 2 tuntia. Kartanolla on ilmaiset pysäköintialueet ja venesatama. Julkista liikennettä ei ikävä kyllä ole. Keikkalaivat kuitenkin risteilevät suoraan Tampereen keskustasta. Lisätietoja löydät verkkosivuiltamme.

Laukon kartano Facebook
Laukon kartano InstagramNettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen. Rannekkeita vaihdetaan klo 12 alkaen kartanon lippukassoilla. Keikkalippu sisältää pääsylipun Laukon suureen taidekesään. 

Ovet näyttelyihin, ravintolaan, kahvilaan, puotiin ja terassille avautuvat klo 12.

Paikat ovat numeroimattomia seisoma- ja istumapaikkoja.

Liput ovelta, jos jäljellä.

Alle 18-vuotiaat ainoastaan huoltajan seurassa. Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Lisätietoja esteetömyydestä: Ravintola, kahvila, puoti ja puisto ovat esteettömiä. Näyttelytilat ovat portaiden takia esteellisiä.

Lisätietoa tapahtumaan saapuville:

Saapumis- ja pysäköinti-info: Mittavat ilmaiset pysäköintialueet. Muista saapua vähintään 1 tunti ennen tapahtuman alkua, jotta ehdit rauhassa siirtyä keikkapuistoon. Ei julkista liikennettä, mutta eri puolilta Suomea saapuu keikkabusseja. Lisäksi pääsee Hopealinjojen laivalla Tampereelta. Lisätietoja verkkosivuilta.

Näyttelyinfo: ennakkolippuun sisältyy näyttelylippu, jolla pääsee klo 12-18 tutustumaan Laukon Kesän lukuisiin taidenäyttelyihin.

Ravintolapalvelut: Laukon kartanon pihapiirissä suosittu kesäravintola ja kahvila terasseineen. Keikkapuistossa mittavat anniskeluoikeuksilla varustetut terassit, joilta löytyy juomien lisäksi pientä syötävää.

Keikkapuisto: yli tuhat vapaamuotoista (ei katettua) istumapaikkaa, ei omia juomia, piknikviltit ja retkituolit sallittuja, sadesäällä varustaudu sadetakilla.

Lapset: alle 18-vuotiaat voivat osallistua huoltajan seurassa. Ethän tuo pieniä lapsia puistoterasseille tai lavan eteen seisomakatsomoon.

(Klikkaamalla kuvaa saat sen suurennettua)

Kommentoi tapahtumaa (0)