event-337969 event-337969

Musiikki

Juha Tapio


Järjestäjä:Pyhtään Kulttuuritalo
Paikka:Pyhtään Kulttuuritalo
Osoite:Siltakyläntie 175
49220 Pyhtää
Pääsymaksu:alk.42,50

Lähde:Tiketti

Juha Tapio

Juha Tapio on kiistatta yksi suomen suosituimmista bändeistä ja biisintekijöistä ja valloittanut suomalaisten sydämiä jo yli 10 vuotta paljon puhuvilla sanoituksillaan.

Juhan 2024 kevään mies ja kitara -pohjalta toteutettavan konserttisalikiertueen keikat myytiin välittömästi loppuun ja kesällä on taas bändin aika tulla mukaan!

Juhan ja hänen jo käsitteeksi muodostuneen livebändinsä esiintyessä yleisö pääsee kokemaan voimakkaat biisit ja tarinat, myös suurimmat hitit ja rakastetuimmat laulut koko uran varrelta.

Viime kesän Pyhtään keikan jälkeen Juha totesi sosiaalisen median kanavillaan seuraavasti: Hieno viikonloppu todella huipentui aivan mielettömän upeaan iltaan @pyhtaankulttuuritalo 

Oli niin kivaa ja helppoa olla lavalla että en muista koska viimeksi. Kiitos upeat ihmiset. Eikähän toisteta tämä tulevana kesänä ja laiteta vastaanotto vielä paremmaksi!Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K-18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (piha-alue on esteetön)
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (sisällä, kulku rampilla)
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: info@pyhtaankulttuuritalo.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)