event-353331 event-353331

Musiikki, Tanssi, Urheilu ja liikunta

JUMP Fitness Festival 2024 Turku


Järjestäjä:Jump Fit Oy
Paikka:Ruissalon Telakka (Lindblom -sali) Turku
Osoite:Hevoskarintie 23
20100 Turku
Pääsymaksu:min 25 € - max 89

Lähde:Tapahtumainfo

JUMP Fitness Festival 2024 Turku

Meillä on ilo kutsua sinut TOISELLE kansainväliselle Kangoo Jumps festivaaleille Suomessa, missä pää aktiviteetti tulee olemaan Kangoo Jumps- kengillä pomppiminen. 

Ympäri maailmaa tulevat valmentajat pitävät mini tunteja. Tapahtuma sijaitsee Turussa Ruissalon Telakalla (Lindblom sali).

 Kangoo Jumps- kengät ovat olleet markkinoilla vuodesta 1994 lähtien ja ne on tuotu Suomeen (Turkuun) 2016. Siitä lähtien monet suomalaiset ovat alkaneet käyttää niitä urheiluun, juoksuun ja musiikkitunneille. 

 Miksi sinun pitäisi liittyä mukaan?
 - Sinulla tulee olemaan hauskaa jännittävän musiikin parissa, tekemällä treeniä, joka luo intohimoa ja onnellisia fiiliksiä 
- Hyödyt Kangoo jumps kenkien, lisäosien, urheiluvaatteiden ja hyvinvointituotteiden alennuksista ja erikoistarjouksista
 - Tutustut meidän Kangoo jumps yhteisöön ympäri maailmaa.

   Tämä tapahtuma on myös ALOITTELIJOILLE, ja mikäli sinulla ei ole omia Kangoo jumps kenkiä, ei hätää, voit vuokrata ne meiltä koko päiväksi. Ohjelma voi vielä muuttua, mutta jännittäviä asioita tapahtuu päivän aikana, just BE THERE!

 Tänä vuonna juhlimme 30-vuotisjuhlaa, joten festivaalin jälkeen jatkamme GLAMOUR AFTER PARTY:lla missä pääsemme tanssimaan ja tutustumaan toisiimme samalla kun pidämme hauskaa. Plus lisää yllätyksiä on tulossa!

 HAVE FUN, GETTING FIT! Tämä on sloganimme ja voi olla sinun tämän kesän seikkailu.

Kommentoi tapahtumaa (0)