event-350587 event-350587

Musiikki

Kissa + Rohkeat kuvat


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.31,50

Lähde:Tiketti

Kissa + Rohkeat kuvat

Kissa ja Rohkeat Kuvat tarjoilevat vastustamattoman rock-elämyksen G Livelabissa!

Kissa on yhdistelmä glitterin kyllästämää 70-luvun glam spektaakkelia, dekatenttia kapinaa kapinaa vastaan ja kiihkeää rakkautta. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ’n’ rollin alkulähteestä, herkästä ja kuplivasta popestetiikasta sekä voimapopin isoista harmonisista kitaroista ja melodiakoukuista.

Livenä Kissa on päällekäyvän riehakasta, leveiden haara-asentojen ja armottomana vinkuvien kitaroiden kuorruttamaa poprock-unelmaa. Talla on pohjassa ja hiki pinnassa, ja hurmos pitää otteessaan alusta loppuun. Värivalojen ristitulesta ja vaaleanpunaisesta usvasta nousee persoonallinen, värikäs ja räiskyvä eriskummallinen sekstetti, josta on mahdoton irrottaa katsettaan. Tunnelma on kutkuttavan arvaamaton, kaahataan lähellä reunaa silläkin uhalla, että käydään ojan puolella. Kissa viekoittelee ehdoitta katsojan mukanaan tulikuumaan ja hikiseen sykkeeseen. Sydän on tehty napalmista – tätä kissaa ei voi pysäyttää mikään.

Kissa on julkaissut kaksi hehkutettua albumia, Vaarallinen bändi (2021) ja Apinalinna (2023).

Illan avaa Rohkeat kuvat! Rohkeat kuvat on tarina siitä, kun nössöt alkavat soittaa rokkia. Kahden kiitellyn studioalbuminsa jälkeen Helsingissä vaikuttava indieyhtye palaa juurilleen autotalliin. Autotallin lisäksi levyn tapahtumapaikkoja ovat 70-luvun New York ja 2000-luvun indiediskot. Rohkeat kuvat on siis tapansa mukaan väärässä paikassa väärään aikaan, mutta silti rakastettava.

Rohkeiden kuvien single Kaupunki oli Radio Helsingin soitetuin kappale vuonna 2022 ja single Joo Radio Helsingin Kesähitti vuonna 2020. Viime vuodet keikkalavoja kiertänyt yhtye kuulostaa livenä vähintäänkin yhtä hyvältä kuin levyillään. Keväällä 2024 julkaistu pitkäsoitto Jätä mut tähän onkin ytimeltään bändilevy, joka esittelee Rohkeat kuvat energisimmillään.

Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton.Konsertti on ikärajaton ja järjestetään pääosin seisomakatsomolla.

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Kommentoi tapahtumaa (0)