event-350237 event-350237

Musiikki

Kokkola Sea Jazz 2024: Jukka Perko & Söderbacka-Matikainen Duo


Järjestäjä:ELive Music Oy
Paikka:Kahvila Saha
Osoite:Sahakatu 8
67900 KOKKOLA KÄlviÄ
Pääsymaksu:23

Lähde:Netticket

Kokkola Sea Jazz 2024: Jukka Perko & Söderbacka-Matikainen Duo

Kokkola Sea Jazzien keskiviikon konsertissa saksofonin, kitaran sekä kontrabasson laaja äänimaisemien kirjo kutsuu kuuntelijoitaan levähtämään ja nauttimaan musiikista, joka kurkottaa syvälle sieluun.

Kokkola Sea Jazzien keskiviikon konsertin solistina kuullaan tiensä suomalaisten sydämiin valloittanutta upeaa saksofonistia, Jukka Perkoa. Konsertissa hän musisoi yhdessä Kokkolalaisten muusikoiden, basisti Eevalotta Matikaisen ja kitaristi Martin Söderbackan kanssa. Luvassa on konsertin täydeltä tunteita ja musiikin laajoja sävyjä.

Jukka Perko - saksofoni
Martin Söderbacka - kitara
Eevalotta Matikainen - kontrabasso

Lippu 23 €
Alle 10-vuotiaat vapaa pääsy aikuisen seurassa.

Kesto 70 min

"Musiikki on Perkolle tapa olla olemassa. Soittamaan hän on oppinut samoin kuin puhumaan, kuunnellen ja matkien. Hiljentymällä musiikkia lähestyvä Perko kuvaa omaa asennettaan soittamiseen ja säveltämiseen tasapainotteluksi täydellisyyden tavoittelun ja keskeneräisyyden hyväksymisen välillä. Ehkä siksi hänen sävelensä soivat sitä, mitä jotkut kutsuvat armoksi.

Loistavan soittotekniikkansa siivittämänä ja yhdistelemällä suomalaiskansallisia ominaispiirteitä jazzin perinteeseen hän on kasvanut yhdeksi sukupolvensa tärkeimmistä saksofonisteista."

Kommentoi tapahtumaa (0)