event-344420 event-344420

Musiikki, Messut ja markkinat

LPRHC Fest


Järjestäjä:Lappeenrannan linnoitus
Paikka:Lappeenrannan linnoitus
Osoite:Kristiinankatu
53900 Lappeenranta
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

LPRHC Fest

Punkkiin, hardcoreen ja vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti yksipäiväisenä tapahtumana lauantaina 17.8. Lappeenrannan linnoitukseen rakennettavassa juhlateltassa ja sen lähiympäristössä. Tapahtuma on osa Lappeenrannan 375-vuotisjuhlia. Pro Punk & Hardcore ry:n vuodesta 2012 järjestämä tapahtuma jää tämän jälkeen määrittämättömän mittaiselle tauolle.

Tapahtuman ohjelma on tuttuun tapaan yhdistelmä punkkia, hardcorea, puhelaulua ja pieniä yllätyksiä, joista yksi on paluukeikan soittava paikallislegenda Kyre & Duunarit. Bileiden kattausta täydentävät vielä äänekäs ja aggressiivinen Kiss Disease, katkeransuloisista ja sydäntäsärkevistä bängereistään tunnettu Puhelinseksi, kouvolalaisen punkrockin Gösta Sundqvist ja Hannu Karpo eli Kivesveto Go Go, kotimaisen punkin kärkinimiin ysäriltä asti lukeutunut Wasted sekä metallista punkkia soittava Huora, joka julkaisee keväällä odotetun uutuusalbumin.

Illan rankemmasta annista vastaavat modernia hardcorea ja vanhan liiton punkkia yhdistelevä M.O.R.A. sekä kotimaisen huppari-hardcoren kiistattomiin raskaansarjan mestareihin lukeutuvat St. Hood ja BOLT, joiden matkassa päästään LPRHC Festin musiikillisille alkulähteille.

Viimeisenä esiintyjänä lavalle nousee itseoikeutetusti Lappeenrannan oma Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, jonka ainutlaatuista sointia on hehkutettu vuolaasti yli genrerajojen. Palava Kaupunki tunnetaan yhtenä Suomen päräyttävimmistä livebändeistä, ja luvassa on varmasti ikimuistoinen loppuhuipennus, jonka myötä LPRHC Fest hiljenee ainakin toistaiseksi.

LPRHC Fest 2024 - Viimeinen pitti!
Bolt, Huora, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Kiss Disease, Kivesveto Go Go, Kyre & Duunarit ja M.O.R.A, Puhelinseksi, St. Hood, Wasted

LPRHC Fest: Facebook | YouTube | InstagramLipunmyynti Tiketissä päättyy 17.8.2024 klo 14:00.

Liput vaihdetaan rannekkeeseen.

***

ESTEETTÖMYYS:
Tapahtumapaikka ei ole esteetön, avustaja ilmaiseksi.

Kommentoi tapahtumaa (0)