event-353105 event-353105

Musiikki

Luukas Oja + Saga Mast


Järjestäjä:G Livelab
Paikka:G Livelab
Osoite:Yrjönkatu 3
00120 Helsinki
Pääsymaksu:alk.27,50

Lähde:Tiketti

Luukas Oja + Saga Mast

Suomirockin uuden polven rakastetuimpiin yhtyeisiin lukeutuva Luukas Oja tunnetaan vauhdikkaista keikoistaan, tarttuvista kertosäkeistään ja kuulijaa puhuttelevista teksteistään. Vimmaisen ilottelun ohessa yhtye käsittelee painavia teemoja aristelematta.

Luukas Ojan esiintymiset perustuvat riehakkaan energian ja taitavan soitannan yhdistelmään. Yhtyeen kolmas pitkäsoitto Mitä mä pelkään julkaistiin 8.3.2024. Luukas Oja esittää albumin innoittamana uudistunutta liveshowtaan uransa mittavimmalla klubikiertueella.

Saga Mast on popin ja rockin välimaastossa viihtyvä artisti ja lauluntekijä. Mast julkaisi Rakastan draamaa -debyyttialbuminsa keväällä 2023.
Mastin kappaleet ovat aseistariisuvia kasvutarinoita, joissa kompastelua, virheitä ja keskeneräisyyttä tarkastellaan ilman häpeää.

Mast on kasvanut muusikoksi pianon ja sellon ääressä. Live-esiintyjänä Mast on pitelemätön rokkari. Keikoilla hän esittää omaperäisiä sovituksia, jotka tuovat esiin rock-energian lisäksi artistin herkkyyden ja haavoittuvuuden.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
TwitterKommentoi tapahtumaa (0)