event-333610 event-333610

Musiikki, Teatteri ja ooppera, Tanssi, Messut ja markkinat

Taikasaari-festivaali


Järjestäjä:Lammassaari
Paikka:Lammassaari
Osoite:
90100 Oulu
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Taikasaari-festivaali

Taikasaari-festivaali Oulun Lammassaaressa la 31.8.2024!

Yhden elokuisen illan ajaksi lauantaina 31.8.2024 Oulun keskustan vierelle Lammassaareen avautuu nyt kolmatta kertaa Taikasaari; tunnelmallinen, aikuisten oma loppukesän juhla, jonka ohjelmasisältöä ei paljasteta etukäteen.

Aikaisempina vuosina Taikasaari on antanut kokea mm. lavakeikkoja monipuolisilta, massasta poikkeavilta musiikkiesiintyjiltä, monenlaisia tanssiesityksiä, tulishowta, taistelunäytöksiä, erikoisia hahmoja, runoutta ja vaikuttavan visuaalisen ympäristön. Alueella on runsaasti istumatilaa, mahdollisuus nauttia kauniista maisemista, rentoja pihapelejä ja pöytiintarjoilu. Festivaali on kokonaisuudessaan K-18.

Koko illan kattava ohjelmisto koostetaan talven ja kevään aikana monialaisesta osaamisesta runsaan hakemusmäärän joukosta ja on koettavissa vain yhden illan ajan. Taikasaari - Vähän erilainen festari.

Facebook | InstagramKaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapäivänä pääportilla sisääntulon yhteydessä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: suurimmaksi osaksi kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: info@wadessa.fi

Festivaali sijaitsee vehreässä saaressa luonnonnurmella. Ympäristöstä johtuen kaikille luonnonpoluille ja metsäreiteille ei valitettavasti ole pääsyä pyörätuolilla.

Kommentoi tapahtumaa (0)