event-350504 event-350504

Musiikki, Messut ja markkinat

Vaasa Festival - Lauantai 3.8.2024


Järjestäjä:Nordic Live Productions Oy
Paikka:Vaasan sisäsatama
Osoite:Vaasa
Pääsymaksu:min 79.9 € - max 11990.21

Lähde:Netticket

Vaasa Festival - Lauantai 3.8.2024

Vaasa Festivalia juhlitaan seuraavan kerran 1.-3.8.2024!

Vaasan Sisäsataman valloittavat Haloo Helsinki!, JVG, KUUMAA, Eppu Normaali, Elastinen, Janna, Basshunter, Günther, Danny Saucedo, Anna Puu, Kolmas Nainen, Portion Boys, Ressu Redfor, Michael Monroe, Tommi Läntinen, Lauri Haav ja BEE.

Päiväkohtainen ohjelmisto:
Lauantai 3.8.2024
Eppu Normaali sis. Iiro Rantala
KUUMAA
Basshunter (SE)
Anna Puu
Elastinen
Tommi Läntinen

Tapahtuman ikäraja: K-18

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, rannekkeet mahdollistavat alueelta poistumisen sekä palaamisen takaisin tapahtuma-alueelle saman päivän aikana. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin kiinnityksen jälkeen.

VIP-liput vaihdetaan passiin sekä rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Vaasa Festivalin viihtyisälle VIP-alueelle. VIP-liput takaavat juhlijalle ainutlaatuisen kokemuksen erillisellä VIP-alueella, josta löytyvät laadukkaat juomapalvelut, VIP-WC:t ja reilusti istumatilaa sekä sateen sattuessa katettua tilaa.

Tapahtuma-alueella toimii Ravintola Strampen, joka on yksi Vaasan suosituimmista ravintoloista! Nyt voit varata etukäteen itsellesi ja seurueelle ruokailun tapahtuma-ajalle hintaan 55 €/ hlö / päivä. Hintaan sisältyy alkuruoka-, pääruoka- ja jälkiruokabuffet, kahvi ja tee sekä lasi kuohuvaa alkumaljaksi, pöytävarauksen kesto on 2,5h. Varaa pöytäsi jo tänään sähköpostitse strampen@strampen.com tai puhelimitse +358 41 451 4512. Suosituimmat kattausajat täyttyvät nopeasti!

Huom! Ravintola Strampen on osa tapahtuma-aluetta ja ruokailuun osallistumiseen tarvitset Vaasa Festivalin tapahtumalipun.

Kommentoi tapahtumaa (0)