event-349976 event-349976

Musiikki, Tanssi, Teatteri ja ooppera

Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna ja Mikko Iivanainen


Järjestäjä:Raahesali
Paikka:Raahesali
Osoite:Kirkkokatu 28
92100 Raahe
Pääsymaksu:32,50

Lähde:Tiketti

Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna ja Mikko IivanainenSMALLTIME PLAYERS: LEVYNJULKAISUKIERTUE 2024
Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna Iivanainen ja Mikko Iivanainen

Kotimaisen juurimusiikin sanansaattajat Edu Kettunen, Mika Kuokkanen sekä Johanna ja Mikko Iivanainen tarjoilevat herkkiä tukintoja ja elämänmakuisia tarinoita konserttisalikiertueellaan syys-lokakuussa 2024. Kiertueella juhlistetaan syksyllä julkaistavaa Smalltime Players -yhtyeen uutta albumia.

Olohuonemaisessa konsertissa nämä neljä esittävät uuden levynsä tuotantoa, tunnetuimpia kappaleitaan ja valikoituja lainakappaleitaan. Luvassa on tyylikäs ja tiheätunnelmainen ilta, josta ei tunnetta ja sävyjä puutu. EDU Kettusen ja Mika Kuokkasen vuosia kestänyt musiikillisen yhteistyön tuloksena kuullaan hienosti yhteen soivaa laulua ja sävykästä säestystä. Johanna ja Mikko Iivanaisen musiikista välittyy läsnäolo, rakkaus musiikkiin ja yhdessä tekemiseen.

Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden ehdottomasti eliittiin kuuluva Edu Kettunen ei esittelyjä kaipaa. Hänen monista klassikkokappaleistaan on tullut lähes kansanlauluja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle. Edu on kappaleissaan ja tulkinnoissaan onnistunut nitomaan omaperäisen taitavasti yhteen suomen kielen, suomalaisen mielenmaiseman sekä anglo-amerikkalaisen musiikin perinteen.

Mika Kuokkanen on tuttu laulaja-kitaristi Hoedown -yhtyeen lisäksi muun muassa J.Karjalaisen Lännen-Jukka -kokoonpanosta ja yhteistyöstään Ninni Poijärven kanssa. Mika on tehnyt kappaleita omien levyjensä ja Hoedown-yhtyeen lisäksi esimerkiksi Eero Raittiselle, Sami Saarelle ja Emma Salokoskelle.

Useilla musiikkialan palkinnoilla palkittu, SuomiLOVE -ohjelmasta koko kansalle tutuksi tullut ja upeana tulkitsijana tunnettu Johanna Iivanainen on julkaissut kolme soolo-albumia (Kadotaan uneen, Mustarastas laulaa ja Broke river) ja ollut mukana yli 50:llä levytyksellä.

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija. Johannan ja Mikon duon ohella hänet tunnetaan hyvin myös loistavana jazz-kitaristina mm. Nordic Trinity Trio -kokoonpanossa. Taiteilija on julkaissut kolme soolo-albumia, joista viimeisin Lullaby For Lost Souls julkaisiin 2023.

Kokoonpano:
Edu Kettunen -laulu, kitara & perkussiot
Mika Kuokkanen – laulu & kitara
Johanna Iivanainen – laulu & piano
Mikko Iivanainen – kitara & taustalaulu

Esityksen kesto noin 1h 15min
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Liput: sisältää Tiketin lipunmyynnin palvelumaksun 
32,50 € Peruslippu

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Vammaisavustajalle / saattajalle ilmaislippu. Pyydämme esittämään vammaiskortin lipunmyynnin yhteydessä.
www.vammaiskortti.fi

Tilauslupa - EU:n vammaiskorttia varten (kela.fi)

Järj. Raahen kaupungin kulttuuripalvelut

Kommentoi tapahtumaa (0)