event-353149 event-353149

Musiikki

Suistamon Sähkö + Tuhka


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.34,50

Lähde:Tiketti

Suistamon Sähkö + Tuhka

Suistamon Sähkö on jotain uutta, vahva yhdistelmä teknoa ja etnoa – välitöntä esiintymisen riemua ja iloa joutumatta hulabaloon hetteikköön. Yhtyeen viimeisin hehkutettu albumi "Varokaa! Hengenvaara" ilmestyi vuonna 2021.

"Suistamon Sähkö tarjoaa aiheensa niin, että kuulija seisoo toinen jalka historiassa, toinen nykyisyydessä, pää pyörällään. Juuri se tekee bändistä niin kiehtovan.
- Helsingin Sanomat, Mari Koppinen

Illan avaa Tuhka. Tuhka luo vanhasta kansanlyriikasta tummanpuhuvaa elektronista musiikkia, joka kulkee metallin, dark ambientin, teknon ja suomalaisten laulelmien maastoissa. Yhtye kaivaa vuosisatojen takaa raastavimman ikävän, synkimmän murheen ja kieroimman huumorin ja vie yleisönsä hylättyihin kartanoihin, ruostuneille ratakiskoille ja herrojen kanssa pellon laitaan. Tuhkan debyyttialbumi julkaistiin 2021. Maaliskuussa 2024 julkaistu single, Petetyn kirous, on yhtyeen uutta tuotantoa.

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 20 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät maksutta.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Kommentoi tapahtumaa (0)