event-351403 event-351403

Musiikki, Lasten tapahtumat

Cyrille Aimée & UMO Helsinki Jazz Orchestra


Järjestäjä:UMO Helsinki Jazz Orchestra
Paikka:Savoy-teatteri
Osoite:Kasarmikatu 46-48
00130 Helsinki
Pääsymaksu:min 35.0 € - max 43.0

Lähde:Lippu.fi

Cyrille Aimée & UMO Helsinki Jazz Orchestra

Great Voices:
Cyrille Aimée (FR/US) & UMO Helsinki Jazz Orchestra

UMO Helsinki Jazz Orchestran suosittu Great Voices -sarja jatkuu upean laulajattaren vierailulla, kun Cyrille Aimée saapuu orkesterin solistiksi marraskuussa. Konsertit Helsingissä, Turussa ja Tampereella!

Cyrille Aimée (s. 1988) on yksi sukupolvensa hehkutetuimmista ja seuratuimmista jazzlaulajista, jonka musiikki on sekoitus jazzia, soulia, poppia ja ranskalaista chansonia. Montreux'n ja Sarah Vaughanin laulukilpailujen voittaja sekä Grammy-ehdokas hurmaa taidokkaalla improvisaatiollaan, ilmiömäisellä scat-laulullaan ja pehmeällä äänellään. Aiméeta on verrattu Michael Jacksoniin, Sarah Vaughaniin ja Erykah Baduun, mutta lopulta hän on oma, ainutlaatuinen ilmiönsä. Broadway-näyttelijänäkin tunnettu Aimée ammentaa inspiraatiota ranskalais-dominikaanisista sukujuuristaan ja intohimoisesta suhteestaan gypsy jazziin.

Konsertissa kuullaan Cyrille Aiméen musiikkia uusina, tätä konserttisarjaa varten sovitettuina big band -versioina. Konsertin johtaa Teemu Takanen, joka debytoi UMOn kapellimestarina.

Kesto 2 h, sis. väliajan.

Permanto K18 anniskelualue. Parveke S, ei anniskelua

Teemu Takanen (s. 1984) on kapellimestari, säveltäjä, sovittaja ja saksofonisti, jota musiikin johtamisen ja soittamisen lisäksi työllistävät säännöllisesti erilaiset sävellystilaukset. Takanen on tehnyt yhteistyötä useiden suomalaisten kaupunginorkesterien, big bandien ja teatterien kanssa. Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi valmistunut innovatiivinen musiikin moniottelija on palkittu moninkertaisesti erilaisissa sävellys- ja sovituskilpailuissa. www.teemutakanen.com

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO Helsinki on julkaissut yli 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa. www.umohelsinki.fi


Video
Levyupotus

Kuva: Noé Cugny

Savoy-teatterin asiakkaille majoitukset Hotel Havenissa -30 % alennuksella päivän joustavasta hinnasta.
ETUKOODI: SAVOY
Varaa majoitus tästä

Kommentoi tapahtumaa (0)