event-341581 event-341581

Musiikki

Lika-Aki


Järjestäjä:Amarillo Night
Paikka:Amarillo Night
Osoite:Uudenmaankatu 4-6
05800 Hyvinkää
Pääsymaksu:alk.20,5

Lähde:Tiketti

Lika-Aki

Lika-Aki palasi syksyllä musiikin julkaisun pariin Mä en oo vetäny mitään -singlellä ja sitä seuranneella Les Mains Sales -albumikokonaisuudella, joka käsittelee artistille ominaisesti ja suorasanaisesti nykyilmiöitä. Albumin vierailijoina kuullaan william, Jore & Zpoppa, The 69 Eyes ja Senya. Kappaleet ovat ilmaisultaan tietynlainen paluu artistin rap-juurille, joita edustaa muun muassa syksyllä uudelleenjulkaistu ja albumilistan kärkeen palannut Paranoid-albumikokonaisuus. Yhdeksästä kappaleesta muodostuvan kokonaisuuden tuottajina toimivat Danitello, Salahpolo ja OP Beats.

“Teos käsittelee eksistentialismia, mutta on tulkittavissa myös poliittiseksi draamaksi”, Lika-Aki kommentoi.Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 29.3.2024 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 27.5.2024 mennessä.

***

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

  • Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
  • Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
  • Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
  • Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
  • Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
  • Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: jani.vallineva@sok.fi
  • Lisätietoja esteettömyydestä: Tapahtuma on toisessa kerroksessa, ei hissiä.

Kommentoi tapahtumaa (0)