event-352879 event-352879

Musiikki

SANNI


Järjestäjä:Viihdekeskus Merisärkkä
Paikka:Viihdekeskus Merisärkkä
Osoite:Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki
Pääsymaksu:alk.35

Lähde:Tiketti

SANNI


10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI on kuulunut lähes koko uransa ajan Suomen kuunnelluimpiin artisteihin. Hän on tunnettu omaleimaisista lyriikoistaan ja isoista pop-melodioistaan. SANNI on arvostettu ja lahjakas biisintekijä, joka on huomioitu uransa aikana kolmella Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla. Artistin isoin hitti, “2080-luvulla” oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa ja hänen kaikki neljä albumiaan ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa. Toukokuussa 2022 julkaistun Kesken-EP:n jälkeen artisti on valmistellut viidennettä studioalbumiaan, jonka teossa artisti on ottanut kirjoittamisen lisäksi myös ensimmäistä kertaa tuottajan roolin.



Tapahtuma on siirtynyt.
Alkuperäiselle päivämäärälle 1.11.2024 ostetut liput käyvät sellaisinaan joko uudelle päivälle 29.3.2025 tai Robin Packalenin 1.11.2024 tilalle tulleelle keikalle. Mikäli kumpikaan vaihtoehto ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.11.2024 mennessä.

***

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

Liput ovelta 37 €

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: ei
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: info@merisarkka.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)