event-355555 event-355555

Musiikki

Silmien Takana: John Paul White (US)


Järjestäjä:G Livelab
Paikka:G Livelab
Osoite:Yrjönkatu 3
00120 Helsinki
Pääsymaksu:alk.37,50

Lähde:Tiketti

Silmien Takana: John Paul White (US)

Doors: 18:00

Interview: 19:00

Showtime: 20:00


Nelinkertaisesti Grammy-palkittu roots-lauluntekijä John Paul White intiimillä soolokeikalla ja kiehtovassa haastattelussa G Livelabiin siirtyneellä Silmien Takana -klubilla.

Alabamassa asuva White on taipunut uransa aikana moneen. Hän on oman menestyksekkään soolouransa lisäksi ollut osa Grammy-palkittua The Civil Wars -duoa, kirjoittanut hittejä muille Nashvillessä sekä julkaissut yhteisbiisin Taylor Swiftin kanssa.

Musiikillisesti White on liikkunut sujuvasti niin folkin, americanan kuin indie rockinkin parissa. 2008–2014 toimineen, supersuositun The Civil Warsin lisäksi White on julkaissut kolme soololevyä. Lauluntekijän tuotantoa on voinut kuulla myös True Detective -sarjassa.

Ensimmäisellä Suomen-vierailullaan White esiintyy soolona.

Vaihtuviin teemoihin, kiehtoviin haastatteluihin ja intiimiin tunnelmaan perustuvan Silmien Takana -klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon.

Silmien Takana -klubin promoottori Mika Niemi kuvailee klubia näin: ”Laulunkirjoittamisen tekniikkaa enemmän minua kiinnostaa se, mikä artistit saa tarttumaan kynään ja mistä näkökulmasta kukin artisti maailmaa katsoo. Niinpä haastattelunikin kurottavat kohti sitä leikkauskohtaa, jossa lauluntekijä, luomisprosessi ja valmis kappale kohtaavat. Välillä surkeasti hapuillen, toisinaan taas jotain olennaista tavoittaen – kuin elämässä konsanaan.”


Facebook
Instagram
TwitterKommentoi tapahtumaa (0)