event-355559 event-355559

Musiikki

Silmien takana: Lasten Hautausmaa duo – Toivo


Järjestäjä:G Livelab
Paikka:G Livelab
Osoite:Yrjönkatu 3
00120 Helsinki
Pääsymaksu:alk.28,50

Lähde:Tiketti

Silmien takana: Lasten Hautausmaa duo – Toivo

Indierockin suosikkibändi Lasten Hautausmaa intiimillä duo-keikalla ja haastattelussa G Livelabiin siirtyneellä Silmien Takana -klubilla marraskuussa.

Lasten Hautausmaa soittaa melankolissävytteistä, tummanpuhuvaa rockia. Kouvolalaisen Lasten Hautausmaan idea syntyi kesällä 2013, ja aktiivisesti se on toiminut vuodesta 2014 asti. Yhtye on julkaissut viisi albumia, kaksi ep:tä ja useita singlejä, jotka on julkaissut Svart Records. Tällä kertaa duona esiintyvän yhtyeen teemana on bändin nimen kanssa mukavan jännitteen luova Toivo.

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta kynttilöiden lämpimässä valossa. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan.

Silmien Takana -promoottori Mika Niemi kuvailee klubia näin: ”Laulunkirjoittamisen tekniikkaa enemmän minua kiinnostaa se, mikä artistit saa tarttumaan kynään ja mistä näkökulmasta kukin artisti maailmaa katsoo. Niinpä haastattelunikin kurottavat kohti sitä leikkauskohtaa, jossa lauluntekijä, luomisprosessi ja valmis kappale kohtaavat. Välillä surkeasti hapuillen, toisinaan taas jotain syvempää tavoittaen – kuin elämässä konsanaan.”

Syksyn Silmien Takana -ohjelmisto:
30.8. Aki Tykki – Surun kautta valoa päin
26.9. Aliisa Syrjä – Idea
18.10. Miljoonasade Duo – Maailman vaarallisin lintu
4.11. John Paul White
15.11. Lasten Hautausmaa Duo – Toivo
20.12. Eevil Stöö – Laidasta laitaan

Facebook
Instagram
TwitterKommentoi tapahtumaa (0)