event-354196 event-354196

Teatteri ja ooppera

Suurenmoista
Järjestäjä:Lohjan Teatteri
Paikka:Lohjan Teatteri, Kulissi
Osoite:Suurlohjankatu 12
08100 LOHJA Lohja
Pääsymaksu:min 17 € - max 22

Lähde:Netticket

Suurenmoista

Lohjan Teatteri
Suurlohjankatu 12, Lohja

Tositapahtumiin perustuva komedia Suurenmoista

Tämä hersyvän hauska komedia perustuu tositapahtumiin maailman huonoimmasta laulajasta Florence Foster Jenkinsistä (1868-1944). Häneltä on myös useita erikoisia äänitaltiointeja jäänyt historiankirjoihin. Tämä persoonallinen laulajatar täytti konserttisaleja missä tahansa esiintyikään. Hän hätkähdytti upeine liioteltuine esiintymisasuineen ja epävireisine lauluesityksineen. Kenelläkään ei vaan jostain syystä ollut koskaan sydäntä sanoa, miten kammottavalta hänen laulunsa oikeasti kuulosti.

Komedia kertoo oivasti siitä, kuinka omaan unelmaansa kannattaa uskoa, jos se tuottaa suurta iloa itselle ja antaa intohimoisen asenteen elämään.

Näytelmää on esitetty ympäri maailmaa ja viimeisimpänä elokuvaversiona se viihdytti Meryl Streepin tähdittämänä. Florencen roolissa loistaa näyttelijämme Marja Koski, joka on tullut tunnetuksi lukuisista erilaisista rooleistaan Lohjan Teatterissa ja alueen muissakin teattereissa jo yli 30 vuoden ajan.

“Se oli uskomaton ilta hänelle ja hänen ystävilleen ja jokaiselle, joka istui katsomassa. Jokaiselle innokkaalle ihailijalle, jokaiselle rumalle ankanpoikaselle, joka sai hänestä rohkaisua ja joka oli oppinut rakastamaan häntä.”

Suurenmoista -komedia on upean näyttelijämme Marja Kosken juhlanäytös.

Esityksen kesto noin 2 tuntia sis. väliajan.

Pyydämme ottamaan huomioon tuoksuherkät asiakkaamme, kun vierailette teatterissamme. Lämpimästi tervetuloa!

Käsikirjoitus: Peter Quilter
Suomennos: Pentti Järvinen
Ohjaus: Sari Niinikoski
Lavastus: Jyrki Kakko
Puvustus: Annukka Matilainen

Näytelmäoikeudet: Nordic Drama Corner

HUOM! Kaikukortti käy vain ennakkonäytökseen 24.1.2025 klo 19:00. Liput lunastettava ennakkoon Teatterin toimistolta, Laurinkatu 50, 08100 Lohja.

www.lohja.fi/teatteri

Kommentoi tapahtumaa (0)