event-309344 event-309344

Teatteri ja ooppera

EI KERTONUT KATUVANSA


Järjestäjä:Seinäjoen kaupunginteatteri
Paikka:Elissa-katsomo, Seinäjoen kaupunginteatteri
Osoite:Alvar Aallon katu 12
60100 Seinäjoki
Pääsymaksu:36.0

Lähde:Lippu.fi

EI KERTONUT KATUVANSA

Tommi Kinnunen – Mikko Roiha
EI KERTONUT KATUVANSA

Ei kertonut katuvansa on selviytymistarina viidestä naisesta, jotka kävelevät poltetun Lapin läpi palveltuaan natsi-Saksan sotilaita Pohjois-Norjassa. Se on myös tarina antisankareista ja häpeästä. 600 kilometrin roadtrip tiettömällä taipaleella paljastaa mitä kukin naisista kantaa sisällään. Kuka tippuu kyydistä? Pääseekö joku perille? Mihin hän silloin päätyy?

Taiteilijaprofessori Mikko Roiha dramatisoi ja ohjaa Tommi Kinnusen Ei kertonut katuvansa-romaanin seitsemän teatterin yhteistyönä. Mukana hankkeessa ovat Kouvolan Teatteri, Turun kaupunginteatteri, Lahden Kaupunginteatteri, Tampereen Teatteri, Seinäjoen Kaupunginteatteri, Hämeenlinnan Kaupunginteatteri sekä suomalais-berliiniläinen Vapaa Teatteri.

Produktio harjoitellaan Berliinissä, jossa se saa myös ensi-iltansa Heimathafen Neukölln-teatterin Pier 9-näyttämöllä (Hasenheide xxx) 1.7. 2023. Tämän jälkeen produktio siirtyy Suomeen.

Suomen ensi-ilta nähdään Kouvolan Teatterissa 15.9.,2023. Seuraavat ensi-illat Turun Kaupunginteatterissa 20.9.2023, Lahden Kaupunginteatterissa 28.9.2023,
Keväällä esitys saa ensi-iltansa Tampereen Teatterissa 18.1.2024, Seinäjoen Kaupunginteatterissa 25.1.2023 ja Hämeenlinnan Kaupunginteatterissa 1.2.2024.

Tämän lisäksi produktio nähdään ennakkoesityksenä Kajaanin Runoviikoilla Eino Leinon päivänä 6.7.2023.

Produktiossa mukana ovat näyttelijät Tiina Winter (Kouvolan Teatteri), Ulla Koivuranta (Turun Kaupunginteatteri), Jari-Pekka Rautiainen (Lahden Kaupunginteatteri), Mari Turunen (Tampereen Teatteri), Mari Pöytälaakso (Seinäjoen Kaupunginteatteri) ja Liisa Peltonen (Hämeenlinnan Kaupunginteatteri).

Produktion dramatisoinnista, lavastamisesta ja ohjaamisesta vastaa Mikko Roiha, pukusuunnittelusta Taina Sivonen, ääni- ja videosuunnittelusta sekä graafisesta suunnittelusta Moe Mustafa.

Kuvat: Moe Mustafa

Pyörätuolipaikkoja on rajallisesti. Muistathan kertoa pyörätuolipaikkatarpeesta jo lippuja varatessasi. Pyörätuolipaikat voi varata ainoastaan teatterin omasta lippumyymälästä puh 010 4162600. Avustajan paikkalippu on ilmainen. Katsomokerroksiin pääsee aulasta hissillä. Aulahenkilökunta avustaa pyörätuoliasiakkaita.

Teatterin esteetön wc-tila sijaitsee alakerrassa.

Kommentoi tapahtumaa (0)